Известие

Collapse
No announcement yet.

носачи - цени и предложения

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• носачи - цени и предложения

значи предстои ми смяна на ляв горен и долен носач + биалета дайте ми предложения с цени и магазини , а може и някой от форума ако продава и ако има някакви тънкости при смяната им , че тука в Димитровград сме зле с сервизите , ходих в Хаскково в официалния сервиз на Алфа и Фиат ми те за първи път виждаха Алфа , не могат да ми направят диагностика на ходовата част, пълна скръб са , ако има колеги от Хасково да помагат
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD `99 ex, new GTV 2.0 '97

Проверявах преди време при Италянеца за носачи втора употреба. Има за по 50 лв. долни с доста стегната ябълка и май ще изкарат повече от флейтиолата например.

Comment

имаш л.с

Comment

проверих в Т&Н долен 200 горен 108 , но не ми казах марката , някой ако е взимал от тях да сподели

Comment

Долен носач при италианеца във Варна е 149лв- марка OCAP. Днес си купих два
          Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Аз смянах носачи на скоро в Харманли смяната ми беше с труда около 800 лв.
            Оригинални масла BMW, CASTROL, MOTUL, TOTAL и т.н. Безплатна доставка на масло и филтри!!!
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=78329
            http://autokazakov.bg и http://facebook.com/autokazakov

Comment

няма смисъл да сменяш носачите, смени само втулките замени ги по възможност с полиуретанови, ако ти е износен шарнира го ремонтирай, правят ги за около 18-20 лв. на носач
              Alfa Romeo 156 TS 2.0

Comment

Първоначално публикувано от alex555555
                ако ти е износен шарнира го ремонтирай, правят ги за около 18-20 лв. на носач
                И как ще го отремонтират че не мога да се сетя
                Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Пот екплорер показваха как се ремонтират носачи които са заедно със шарнира, купи си човека комплект тампони за 5 лири смени ги със нужните инструменти които не бяха нищо особено за не повече от час и станаха като нови. Супер глупаво е направено заради някъкви гуми да се сменят толкова железа на които им няма нищо
                  156 1.8 TS

Comment

За тампоните съм съгласен и аз сменях един
                    Ама за шарнира ми е интересно че нещо се не сещам
                    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

Първоначално публикувано от vegatta_156
                      За тампоните съм съгласен и аз сменях един
                      Ама за шарнира ми е интересно че нещо се не сещам
                      На някои носачи е възможно да се отвори шарнира от страната на ябълката и от там да се смени с нов, след което да се затвори. Но за долни носачи не е много препоръчителна цялата манипулация.

Comment

от Александър Ауто 198 лв оригинални . Долен носач , едно към едно с този който ми беше на колата има и номера на самите тампони.Вече 20 хил. км никакви проблеми
                        CUORE SPORTIVO 164 +,156 2.4 TI +++, 159 TI +++,Alfa Romeo Arna 1.3 TI
                        Fiat Uno Fire,Fiat Tipo Gran Turismo,Fiat Bravo, Fiat Grande Punto, Fiat 1500 Lunga,Fiat 850,Fiat 1300/1500

Comment

reciklirai gi

тук в Пловдив спокоино си ги рециклират,и на мен ми предстои тази смяна.
                          156 2,4jtd

Comment

аз скоро си ги рециклирах-х 8 лв на тампон и нямам никакви оплаквания скоро ще правя и задното окачване - цена 50лв
                            156 1.9 JTD 105hp

Comment

направих ремонта, 2 леви носача горен и долен + биалета с труд и стенд 400 лв ,сега ще сменям и вътрешен накрайник, но иначе колата утихна

Comment

Working...
                              X